Güllü'nün gizemli vefatında şok açıklamalar! Onur Akay canlı yayında gözyaşlarını tutamadı
İGFA Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, ünlü ses sanatçısı Onur Akay, Beyaz TV'de Güllü'nün ölümüne ilişkin çarpıcı detayları paylaşırken duygusal anlar yaşadı. Akay, sanatçının denge sorunu olduğunu belirterek, son şarkısıyla ilgili de intihal iddiasını gündeme getirdi ve "Bendeniz'e sesleniyorum" diyerek herkesi şoke etti.

Arabesk ünlü isismlerinden Güllü'nün trajik vefatıyla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Beyaz TV'de yayınlanan Uyan Türkiyem programına konuk olan ünlü ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, sanatçının ani ölümüne dair çarpıcı açıklamalarda bulundu ve anılarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
Gazeteci Tahir Sarıkaya'nın sunduğu programa görüntülü olarak bağlanan Akay, Güllü'nün aslında uzun bir süredir ciddi bir sağlık sorunuyla mücadele ettiğini ifşa etti. Akay'ın verdiği bilgiye göre, arabesk müziğin güçlü sesi Güllü, beyin kaynaklı bir denge problemi yaşıyordu ve bu rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Akay, bu hassas bilgiyi desteklemek için sanatçının hastane ortamında çekilmiş özel fotoğraflarını da ekranlarda paylaşarak, Yalova'daki evinin balkonundan düşmesinde bu sağlık sorununun etkili olmuş olabileceğine dikkat çekti.
Ancak programda gündeme gelen tek konu Güllü'nün sağlık durumu olmadı. Onur Akay, sanatçının "Eylül Zamanı" isimli yeni şarkısıyla ilgili çok konuşulacak bir iddiayı da gündeme taşıdı. Akay, söz ve müziği Almina Can Rencü'ya ait olan bu eserin, usta müzisyen Bendeniz'in "Biri Var" adlı şarkısıyla nakarat kısmının birebir aynı olduğunu öne sürdü. Bestekâr Bendeniz'e doğrudan seslenen Akay, "Güllü yorumcudur ve burada onun bir suçu yok, bestekâr duygu alıntısı yapmış" diyerek, Bendeniz'i MESAM Teknik Bilim Kurulu'na başvurmaya davet etti.
Bu çıkışıyla stüdyoda ve sosyal medyada şok etkisi yarattı. Onur Akay, olayla ilgili görüşlerini daha sonra Instagram hesabından da paylaştı. Yaptığı açıklamada, "Benim fikrim, beyninde denge kaybı olduğundan dolayı uzun süredir tedavi görüyordu ve denge sorunu nedeniyle bu kazanın yaşandığı yönünde ama görsel basında da dikkat çeken şüpheli detaylar çıkmaya devam ediyor. Kısa sürede gerçeklerin ortaya çıkmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Güllü'nün vefatı, sanat dünyasında hem hüznün hem de yeni başlayan bu tartışmaların gölgesinde derin bir yara açmış durumda.
- Onur Akay
- Magazin
- MESAM
- Beyaz TV
- Arabesk Müzik
- Güllü
- Bendeniz
- Eylül Zamanı
- Biri Var
- Uyan Türkiyem
- şarkı intihal
- denge sorunu