OnurAkayMedya/Gazete Cep

Derin ve Deren Talu adliyede ifade verdi: Uyuşturucu testi iddialarına açıklık getirdiler

OnurAkayMedya/Gazete Cep - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu soruşturması kapsamında testleri pozitif çıkan isimler arasında yer alan Derin ve Deren Talu, adliyede savcılık ifadesi verdi. Kız kardeşlerden Deren Talu, daha önce yaptığı açıklamada sonuçları kullandığı antidepresan ilaca bağlamıştı.

11 Kas 2025 - 14:47 YAYINLANMA
Derin ve Deren Talu adliyede ifade verdi: Uyuşturucu testi iddialarına açıklık getirdiler

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, kamuoyunda tanınan kişilere yönelik başlattığı uyuşturucu soruşturması kapsamında yapılan testlerde sonuçları pozitif çıkan isimlerden Derin ve Deren Talu, dün akşam saatlerinde İstanbul Adliyesi'ne giderek ifade verdi.

8 Ekim'de başlatılan soruşturma kapsamında 19 kişiye yapılan testlerden 8'inin pozitif çıktığı bildirilirken, sunucu Defne Samyeli'nin ikiz kızları olan Talu kardeşler de bu isimler arasında yer almıştı.

Deren Talu, test sonuçlarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iddiaları şoke olarak karşıladığını belirterek, "Hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım, denemedim. Kanımda çıkan sertralin kullandığım antidepresandan" ifadelerini kullanmış ve sonuçların reçeteli ilacından kaynaklandığını öne sürmüştü.

Kız kardeşlerin adliyeye gelişleri basın mensupları tarafından görüntülenirken, savcılık nezdinde verdikleri ifadelerin içeriği ise kamuoyuyla paylaşılmadı. Soruşturma kapsamında testi pozitif çıkan diğer isimler hakkındaki yasal sürecin de devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: