Sanat camiasından üzücü haberler geldi!

17 Şub 2021 - 11:56 YAYINLANMA

Hem Türk sanat müziği camiasından, hem de Yeşilçam’dan iki üzücü haber öğrendim.

Yaşar Kutbay kanserle mücadele ediyor!

En son “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde “Musa” karakteri ile karşımıza çıkan Yeşilçam’ın emektar oyuncularından Yaşar Kutbay’la görüştüm. Kutbay maalesef kanserle savaşıyor. tiroid kanserine yakalanan usta oyuncumuz, kemoterapi tedavisi görüyor ve sevenlerinden dua istiyor. Sağlık durumunun iyi olduğunu ve kanseri yenmek üzere olduğunu söyleyen Kutbay'ın, son tahlilleri de gayet iyi çıkmış. Ayrıca Yeşilçam’dan emekli olduğunu söyleyen Kutbay, rahatsızlığı nedeni ile çalışamadığını, ev kirası ödediğini ve çok zor geçindiğini söyledi. Kadir İnanır’dan Kenan İmirzalıoğlu’na kadar çalışmadığım oyuncu kalmadı ancak sanat dünyası çok nankör, hiçbirinde vefa yok sözlerini dile getirdi.

1950 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve aslen Adanalı olan Yaşar Kutbay, Yeşilçam’da ve televizyon dizilerinde birçok ünlü oyuncu ile kamera karşına geçmiştir. Kurtlar Vadisi Karadayı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Çukur dizisi, yer aldığı önemli yapımlar arasındadır. Kutbay, çok sayıda sinema filminde de rol almıştır.

Faruk Tınaz Pankreas Kanserini Yendi!

Uzun bir aradan sonra, geçtiğimiz günlerde kendisini İbo Show’da yeniden gördüğümüz, Türk sanat müziğinin sevilen sanatçısı Faruk Tınaz’ın da pankreas kanserine yakalandığını ve kanseri yendiğini bir Türk sanat müziği sanatçısı arkadaşımdan öğrendim. Her iki sanatçımıza da acil şifalar dilerim.”

6 Haziran 1956 yılında Adana’da dünyaya gelen Faruk Tınaz, 1980’li yıllara albümleri ile damgasını vurmuştur.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: