Fala inanma falsız da kalma!
Şarkıcı Berkay, 2020’ye Adana Jolly Joker sahnesinde girecekti ve geçtiğimiz günlerde sözleşmeyi iptal ettiği öğrenildi ve Berkay’ın yılbaşı gecesini ailesiyle geçirmek istediği öne sürüldü.
Ancak Berkay’ın sözleşmeyi iptal etme sebebinin çok farklı olduğunu çok önemli bir kaynaktan öğrendim. 65 bin TL’ye Adana ile anlaştığını da öğrendiğim Berkay, falcısına gidiyor ve falcısı, “Adana’da sahne programımı aldın?” diye Berkay’a soruyor. Bunun üzerine şaşıran şarkıcı, “Evet yılbaşı gecesi Adana’da sahne alacağım “ diyor. Falcısı ise, “Sakın Adana’ya gitme çok kötü şeyler olacak” diyor ve Berkay’da hemen cezasını da ödeyerek Adana Jolly Joker sahnesindeki sözleşmesini iptal ediyor.
Bunun üzerine mekâna Demet Akalın’ın boşta olduğunu söylüyorlar ve 31 Aralık için 400 bin TL isteyen Akalın, bu rakamı hiçbir yer kabul etmeyince 85 bin TL’ye Adana Jolly Joker’de çıkmayı kabul ediyor.
Demet’cim, fala inanma falsız da kalma demişler ama sende sahneye çıkmadan önce Berkay’ın o çok güvendiği falcısına git istersen!