Engür Kalender'in evinden 2 kamyon çöp çıktı!

19 Ağu 2022 - 11:52 YAYINLANMA

Kendisinden şikâyetçi olan komşuları o evin temizlenmesini istiyordu...

İbrahim Tatlıses’in meşhur ettiği şarkıcı Engür Kalender’in, çöp evde yaşadığını yazmıştım. Psikolojik sorunları olan Engür Kalender’in, annesi ile yaşadığı evi Şişli Belediyesi temizledi.

Komşularından edindiğim bilgiye göre, Şişli’de bulunan evden 2 kamyon çöp çıkmış, evin içinde ne su ne de elektrik varmış. Hayvan pislikleri ve küflü eşyalarla dolu evden, ölü kedi yavruları bile çıkmış. Evin kapısı açılınca ortalığı saran koku yüzünden insanlar o sokaktan bile geçmekte zorlanırken, alerjik astım rahatsızlığı bulunan Engür ve annesi o evde nasıl yaşadılar akıl erdirmek zor.

Ne belediyeye, ne polise, ne de komşularına kapıyı açmıyordu.

Evine sadece camdan sokak kedileri girebiliyordu.

Evden gelen koku apartman sakinlerini canından bezdirmişti.

Engür ise komşularını tehdit ediyor, bağırıyor, apartman boşluğuna eşyalar fırlatıyor ve yaşadığı çevredeki insanlara çok zor günler yaşatıyordu.

Evinin balkonundan tencere gibi eşyalar fırlatarak başta İbrahim Tatlıses olmak üzere Mahsun Kırmızıgül ve Seda Sayan gibi bazı sanatçılara da hakaretler yağdırıyor ve tüm mahalle onu film izler gibi izliyordu.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: