Esra Erol'un muhabiri Caner Toygar'dan şok iddia: "Güllü'nün çocukları tarafından tehdit edildim"
Ünlü sanatçı Güllü'nün ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, bir bomba iddia da Esra Erol programının muhabiri Caner Toygar'dan geldi. Toygar, Çınarcık'ta Güllü'nün çocukları tarafından tehdit edildiğini ve kendisine "olayı kapatması" yönünde baskı yapıldığını öne sürdü.
Sanatçı Güllü'nün (Gül Tut) geçtiğimiz Eylül ayında Çınarcık'taki evinden düşerek hayatını kaybetmesinin ardından başlayan soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. Olayla ilgili iddialara bir yenisi, Esra Erol programının muhabiri Caner Toygar'dan yapılan çarpıcı bir açıklamayla eklendi.

Caner Toygar, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla Yalova'nın Çınarcık ilçesinde olduğunu duyurdu ve kendisine yönelik ciddi tehditler aldığını iddia etti. Toygar, yaptığı açıklamada, "Çınarcık'a gelmemem konusunda tehdit edildim. Güllü ablanın olayını kapatmam yönünde. Bir daha Çınarcık'a gelirsem benim için kötü olurmuş" ifadelerini kullandı.

Tehditlerin kaynağını ise net bir şekilde işaret etti. Muhabir Toygar, "Konuyu kapatalım diye Güllü ablanın çocukları tarafından bu haber yollatıldı. Davada açmışlar zaten" diyerek iddialarını sürdürdü. Toygar, "Çınarcık'a gelmesin dediler, geldim. Bu videoyu şimdi paylaşacağım, 'vururuz kırarız' diyenleri bekliyorum" sözleriyle de tepkisini gösterdi.
Bu gelişme, Güllü'nün vefatı sonrasında ortaya atılan iddialara yeni bir boyut kattı. Daha önce, ünlü sanatçının oğlundan şiddet gördüğü ve KADES üzerinden yardım çağrısında bulunduğu öne sürülmüş, kızına ait olduğu iddia edilen "Bu kadın ölsün" içerikli mesajlar da gündem olmuştu. Caner Toygar'ın bu son açıklamaları, soruşturma sürecinde yeni tartışmaları beraberinde getirdi.