Demet Özdemir'den sosyal medyayı sallayan paylaşım: 'Biraz Rüya biraz Nisan en çok Demet'
Eşref Rüya dizisinin sevilen oyuncusu Demet Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni fotoğraflarla gündeme oturdu. Ünlü oyuncunun "Biraz Rüya biraz Nisan en çok Demet" notuyla yayınladığı kareler, kısa sürede binlerce beğeni topladı.
Televizyonun sevilen yüzü Demet Özdemir, hem oyunculuk performansı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy'la başrollerini paylaştığı Eşref Rüya dizisindeki "Nisan Akyol" karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu, son paylaşımlarıyla hayranlarını büyüledi.

Özdemir'in sosyal medya hesabından art arda paylaştığı fotoğraflar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü oyuncunun "Biraz Rüya biraz Nisan en çok Demet" notunu düştüğü paylaşım, takipçileri tarafından adeta sel gibi yorumlarla karşılandı.

Hayranları, Özdemir'in paylaştığı kareler için "Her hali çok güzel" yorumunu yaparak ünlü oyuncuyu övdü. Doğduğun Ev Kaderindir ve Adım Farah gibi başarılı projelerde de yer alan Özdemir, sosyal medyadaki etkileyici paylaşımlarıyla da her geçen gün popülaritesini artırıyor.

- Magazin
- Sosyal Medya
- Demet Özdemir
- Çağatay Ulusoy
- Eşref Rüya
- ünlü paylaşımları
- televizyon dizileri
- Nisan Akyol