Onur Akay'a konuşan Semiha Yankı'dan Erkan Özerman ifşaları!

Ünlü sanatçı Semiha Yankı da Erkan Özerman'la ilgili şoke eden iddialarda bulundu.

Onur Akay'ın Yazısı İçin Tıklayın 

1975 senesinde Eurovision dönüşü Erkan Özerman beni satmaya kalktı" açıklaması ile manşet olan Yankı, ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuştu.

Semiha Yankı ve Onur Akay...

Yankı, 17 yaşında Erkan Özerman'la yaşadığı olayın perde arkasını ilk kez anlattı. Yankı'nın "Erkan Özerman bana bakire misin? diye sordu" açıklaması 46 sene sonra magazin gündemine geldi.

"Erkan Özerman yetmişinde neyse yedisinde de odur!" başlıklı bir yazı kaleme alan Onur Akay, o yıllarda yaşananları, "İşte, Erkan Özerman'ın 46 sene önce 17 yaşında bir genç kıza yaptığı sözlü taciz!" ifadeleri ile duyurdu.

O dönemde psikolojik olarak büyük bir travma yaşadığını da söyleyen Semiha Yankı'nın, Erkan Özerman'a olan öfkesini geçen 46 sene hala dindirememiş.

Onur Akay, Yankı'nın "Erkan Özerman beni satmaya kalktı" açıklamasını ve Özerman'ın şimdiki iddialarla ilgili düşüncelerini kendisine sordu. Yankı, "Kesinlikle doğru... Azgın teke... Bu kadar ahlaksız bir adam olamaz. Normal bir kişilik değil. Kıvanç Tatlıtuğ adamın yanında neler yaşadı. Eurovision'a katıldığımda yanımda geldi, 17 yaşında başıma gelmeyen iş kalmadı. Bana, 'Bakire misin?' diye sordu. Fransa'da beni evde unuttu, aç kaldım. 15 gün neler yaşadım. Bu adama kinim hiç bitmez. Terk etsin ülkeyi!" ifadelerini kullandı.

Onur Akay ise yazısında, "Semiha Yankı'nın elinden TRT'nin verdiği harcırahını bile alan Erkan Özerman, Fransa'da parasız bıraktığı Yankı'ya ayrıca, "Bakire misin? Ahmet San'la birlikte olsana." demiş. Ahmet San'ın haberi bile yokmuş... O dönem Semiha Yankı Türkiye'de 1. seçilince, Erkan Özerman hemen yanında türemiş..." açıklamasını yaptı.

Yankı olayın iç yüzünü şöyle anlattı: "Eurovision yarışması İsveç’te yapılıyor, Erkan Özerman beni Paris’e götürdü. Sonra Paris’te bir yere yemeğe götürüldük. Kel kafalı kısa boylu bir adam vardı masada. Adam Elmas Kralı Tosunyan’mış. Erkan Ağabey beni evde yalnız başıma bırakma korkuyorum dedim. Bana ’Sen hala bakire misin? Bu zamanda bakirelik mi kaldı?’ dedi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.