Başarılı konserlere imza atan Ataşehir Korosu'nun son konserinde, salondaki seyircinin unutamayacağı bir anı paylaşıldı. Koronun şefiğini yapan başarılı ses sanatçısı ve koro şefi Çağdaş Suseven, gurur duyduğu öğrencisi 94 yaşındaki Sahâ Ramazanoğlu'ndan, Atatürk’le ilgili anısını sahnede seyircilerle paylaşmasını istedi.
Ramazanoğlu da sünnet düğününe Mustafa Kemal Atatürk'ün geldiğini, kendisini kucağına alıp sevdiğini ve sünnet hatırası olarak kendi şahsi hesabından 400 liralık çek imzaladığını ifade etti. Bu büyük onura erişen Ramazanoğlu, ayrıca o çeki bozdurmayıp ömrü boyunca sakladığını ve her baktığında gözlerinin dolu dolu olduğunu da dile getirdi. Sahâ Ramazanoğlu'nun Atatürk’le anısı izleyicileri duygulandırırken, 94 yaşında böyle bir sese sahip olması da dinleyenleri çok şaşırttı.
OnurAkayMedya’ya konuşan Çağdaş Suseven, “Böyle bir öğrencim olduğu için büyük gurur duyuyorum ve her konserde Atatürk’ümüzle ilgili olan bu anısını sahnede seyircilerle paylaşmasını rica ediyorum.” dedi.
Son olarak geçtiğimiz günlerde Zeki Müren'i anma gecesinde sahne alan Çağdaş Suseven ve korosu, gecenin finalinde hiç bir konserde seslendirilmemiş olan Paşayla özdeşleşmiş "İşte Benim Zeki Müren" şarkısını söyledi ve finalde Zeki Müren maskelerini takarak herkesi duygulandırdı.
Koromuzun asırlık çınarı ,Sevgili Saha Nur Ramazanoğlu abimiz Seninle gurur duyuyoruz. Sağlıkla, mutlulukla ve güzel sesinle aramızda uzun süre kalacağın bir ömür diliyorum