Tuğba Ekinci'nin Habertürk'te yaptığı tepki çeken açıklamalar!

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu 'Nedir Ne Değildir' programına konuk oldu. Programda kadına şiddet konusuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tuğba Ekinci, “Türk kadını normal adam ile anlaşamıyor. Hafif buluyor. Nerede kazak adam, bu daha erkek diyor. Türk kadını güzel adamları light buluyor. Bu beni koruyamaz diyor. Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır. Ben ilişkilerin tatlı sert olmasından yanayım. Bu zihniyetle mücadele etmek şiddetle mücadele etmekten daha zor.'' ifadelerini kullandı. Ekinci’nin açıklamaları kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi ve Trend Topic oldu. Ekinci, hem sosyal medyada hem de programın diğer konukları tarafından eleştirildi ve büyük tepki çekti. Programda, Ahmet Kural, Sıla ve Neco üzerinden kadına şiddet konusu işlendi.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.