Burcu Esmersoy'dan Aykut Pala'ya ilginç açıklamalar!

Bolu’da bir Avm’de başarılı sunucu Aykut Pala moderatörlüğünde söyleşi yapan güzel sunucu Burcu Esmersoy, "Neden podyumda olmadınız?" şeklinde sorulan soru üzerine çok ilginç bir açıklama yaptı. Esmersoy, "Güzellik yarışmasına katıldım ama çok utangaç bir insanım. Herkes bakarken yürümekten çok utandım.  Hayatımda sadece 1 kez podyuma çıktım ve herkes bakarken yürüyemem dedi. Aslında çok göz önünde ve herkesin baktığı bir iş yapıyorum ama televizyonda karşımda sadece kamera olduğundan çok rahatım." dedi. Ayrıca geçtiğimiz sene Bülent Ersoy ve Banu Alkan'la katıldığı Dünya Güzellerim Programı ile ilgili de konuşan Burcu Esmersoy, "Dünya Güzelleri programında güzel bir Sarışın olduğum için Banu Alkan beni rakip gördü heralde ve biraz üzerime geldi program boyunca." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.