Arzu Yetiş Kocatepe'ye ünlülerden çarpıcı açıklamalar!

Film-San Vakfı'nın katkılarıyla hazırlanan ve birbirinden ünlü konukları ağırlayan ünlü modacı Arzu Yetiş Kocatepe, röportajlarıyla fark yaratıyor ve hiç sorulmayanları sorup hiç konuşulmayanları konuşuyor. Bundan sonraki bölümlerde Bomonti'de bulunan Kita's Cafe'de ünlü konuklarını ağırlayacak olan Arzu Yetiş Kocatepe, Kita's Cafe'nin sahibi Ayda Aslan'a mekan sponsorluğu için sonsuz teşekkürlerini iletti.

Ünlü oyuncu ve ses sanatçısı Nermin Denizci, kaybettiği kızını anlatırken izleyenleri de ağlattı. Denizci, “Bazen yükseliyorum. Eşim, ailem, arkadaşlarım, annem sen bugün çok sinirlisin dediklerinde, merak etmeyin ben aşımı yaptırdım kimseyi ısırmıyorum diyorum.” diyerek izleyenleri ağlattı.

Ünlü duayen oyuncu Engin Çağlar, Yeşilçam’ı ve oynadığı oyuncuları anlatırken gelen soru üzerine, “Türkan Şoray Sinemanın Kraliçesidir!” diyerek farkını gösterdi.

Meral Konrat ise daha ilk filminde ilk kadın oyuncu ödülünü aldığını söyleyerek, sevenlerine dünyadaki başarısının doğuştan yetenek olduğunu ispatladı.

Ünlü Koreograf Fatih Ömercikoğlu röportaj sırasında zor anlar yaşadı. Kocatepe’nin anne ve babasını sorması üzerine, çok erken annesini yüksek tansiyondan, babasını damar tıkanıklığından kaybettiğini söylerken kısa bir süre konuşamadı ve zor anlar yaşadı. Kendine geldikten sonra röportaja devam edildi. Tasarımcı, Sanatçı olmasında ve bu kadar dik ayakta durup başarılı olmasında bu etkenin önemini de vurguladı.

Film-San Vakfı Müdürü ve köşe yazarı Kıvanç Terzioğlu ise marka takıntısı olmadığını, beyazın ise daha zayıf gösterdiğini söyleyerek, beyaz giymeye cesaret edemeyen sevenlerine moral verdi.

Ünlü besteci Bülent Yetiş de pandemi döneminin sanat camiası için zor geçtiğini söylerken, kendisinin bu dönemde kırk yedi şarkı yaptığını vurguladı.

Tüm röportajları izlemek için TIKLAYIN

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.